Catering

Boka catering med mat lagad på kärlek

Har du planerat en större tillställning och vill ha hjälp med maten? Då har du hittat rätt. Vi på Kråks lagar maten till dig och ditt evenemang, så att du kan tänka på annat. Oavsett om det är bröllop, dop, minnesstund eller kanske helt enkelt en härlig fest med vänner så kan du beställa maten från oss. Vi vet att det finns en hel del att tänka på när man bjuder in ett större sällskap, men genom att beställa catering får du mer tid och energi över till annat. Hör av dig till oss på Kråks för att göra en beställning av catering!

Njut av god mat och gott sällskap

Bland de bästa sätten att umgås på är över en bit mat. Det tycker åtminstone vi. Därför lägger vi mycket fokus på kvalitet i vår matlagning. Vi använder oss av råvaror av hög kvalitet som vi gärna ser är producerade i närområdet, och tar sedan tillvara på dem så bra vi bara kan. Genom kreativitet och oväntade smakkombinationer möter vår matlagning det klassiska köket. För dig och dina gäster blir det en härlig upplevelse som sätter guldkant på ditt event. Sjävklart skräddarsyr vi maten utefter dina önskemål, hör bara av dig till oss så kommer vi gemensamt fram till en meny som passar dig och ditt sällskap.

Catering efter säsong och evenemang

Vårt kök tillagar mat utifrån säsongerna, och ställer gärna upp om du har ett specifikt önskemål. Kanske har du planerat in en oktoberfest eller kräftskiva? Inga problem, det löser vi. Vi är öppna för dina förslag och tar oss gärna an utmaningar inom köket. Genom mat tillagad med mycket kärlek hoppas vi att du och dina gäster får ett härligt minne med god mat att se tillbaka på.

Kontakta oss och boka catering

Det är enkelt att boka din catering hos oss. Hör bara av dig till oss via mejl eller telefon, så går vi igenom vad som önskas. Vi anpassar oss och maten utifrån dina behov och önskemål, och är glada över att få vara med på ett hörn. Välkommen till Kråks!

Galleri