Dop

Dop eller namngivningsdag i vackra miljöer

Planerar ni för ett dop eller en namngivningsdag? Hos oss på Kråks är ni varmt välkomna att fira denna minnesvärda dag. Vi hjälper er att ordna med en riktigt härlig dag, där vänner och familj kan träffas och ha en trevlig stund tillsammans. Med vackra miljöer både när det kommer till natur och byggnader blir det här en oförglömlig dag att se tillbaka på. Vi hjälper er att planera dagen så att det blir precis så som ni vill ha det, och skräddarsyr mer än gärna olika lösningar beroende på era önskningar. Så att det blir en minnesvärd dag för er familj.

Vi hjälper er med allt

Hos oss hittar ni en mängd variation på hur dopet eller namngivningsdagen skulle kunna bli. Vi är bara ett stenkast från Skara domkyrka om ni önskar ha er dag där, annars erbjuder vi också möjlighet att vara i Kråks egna lokaler och omgivningar. Alla familjer är olika och har olika önskemål. Därför anpassar vi dagen efter hur just ni vill ha det. Ett trevlig sätt för alla att umgås på är sedan över lite mat, och hos oss hittar ni allt från fika och middagar till bufféer. Hör av er till oss om era önskemål så kommer vi fram till en lösningar som passar just er familj.

Vällagad mat i härlig omgivning

För oss på Kråks är det viktigt att maten är vällagad och förgyller er vistelse. Därför satsar vi alltid på kvalitet och kreativitet i köket. Vi arbetar med närproducerade råvaror av hög kvalitet och drivs av att vara kreativa med maten och utforska nya smakkombinationer. Hos oss hittar ni därför en blandning av klassiska rätter och modern matlagning, men framförallt mat tillagad med mycket kärlek. Vi önskar och hoppas att maten sätter extra guldkant på er dag.

Hör av er till oss

Kontakta oss inför ert stundande dop eller namngivningsdag, så hjälper vi er med planeringen och genomförandet. Så att det för er familj och vänner blir en härlig dag att umgås på och ett fint minne att se tillbaka på. Välkomna till oss på Kråks!

Galleri

Händer hos oss

Kolla gärna in vad vi har på gång hos oss på Kråks Värdshus genom att klicka på knappen nedan

Händer hos oss

Kolla gärna in vad vi har på gång hos oss på Kråks Värdshus genom att klicka på knappen nedan