Konferens

En unik och annorlunda konferens

Är det dags för en kick-off med kollegorna? Eller vill ni kombinera konferens med en härlig upplevelse och unik miljö? Då har ni hamnat på rätt ställe. Hos Kråks finner ni en inspirerande miljö där historiens vingslag ständigt är närvarande. Det är en perfekt plats för att komma på nya idéer och tankar, och samtidigt njuta av miljön runt omkring. Vi skräddarsyr allt inför er ankomst så att ni sedan kan få ut så mycket som möjligt av er vistelse. Välkommen till Kråks för en minnesvärd upplevelse för dig och kollegorna.

Vi anpassar oss efter er

Vi vet att alla företag är olika. Därför är vi anpassningsbara och flexibla utifrån era önskemål. Vi har flera olika alternativ för er att umgås i, alltifrån herrgårdssalonger till vår vackra källarrestaurang. Med den miljö som ni finner hos oss lovar vi att ni kommer känna er inspirerande inför konferensen. Efter avslutat möte kan ni njuta av vällagad mat och personlig service. Vi anpassar upplevelsen utifrån era önskemål och kan lägga fram förslag på konferenspaket. Så att ni får så mycket ut av vistelsen som möjligt. Hör av er till oss så skräddarsyr vi ett möte för er.

Personlig service och god mat

Service och god mat spelar stor roll för en så lyckad upplevelse som möjligt. Detta är något vi värdesätter mycket högt. Därför är ledorden i vår resturang kvalitet och kreativitet. Vi arbetar med råvaror av hög kvalitet som vi allra helst ser är producerade i närområdet. Med kärlek och känsla i matlagningen erbjuder vi er nya smaksensationer varvat med klassiker. Vi vill att ni tar med er härliga minnen från er stund hos oss, och arbetar hårt för att det ska bli just så. Boka er konferens hos Kråks och kom tillbaka till arbetet med ny inspiration.

Hör av er till oss

Boka en konferens hos oss, så skräddarsyr vi ert möte här. Vi levererar hög service och god mat, och inbjuder till inspirerande möten i en unik miljö. Välkommen att höra av er med era frågor eller funderingar, så tar vi det gemensamt därifrån.

Galleri