restaurangchef / driftansvarig

Vi på Kråks Värdshus vill nu utveckla vår verksamhet ytterligare och väljer därför att rekrytera mer personal.

Vi söker en restaurangchef/driftsansvarig för verksamheten.

Anställning innefattar vardagar och helger, både dag och kvällstid.

Vi erbjuder dig en flexibel start med förhandling om tjänsten vad tjänsten skall innehålla. Det  största kravet vi har är att du ska ha viljan och engagemanget, erfarenhet från liknande tjänster och är ansvarstagande.

Tillsammans med oss är du med och skapar ditt eget team till restaurangen, ser till att schema och beställningar sköts och jobbar för att verksamhetens ekonomiska mål uppfylls. Du har ett övergripande personalansvar och ansvarar för uppföljning i de olika verksamhetsdelarna. Viktigast av allt är att se till att våra gäster alltid är nöjda, både när de kliver in och ut genom dörren till Kråks Värdshus.

Du kommer även arbeta med tillfälliga bokningar och event som bröllop, dop, minnestunder och liknande. Konferens och olika event skall utvecklas.

Du ansvarar även för verksamhetens marknadsföring samt ser till att vi når ut på sociala medier på ett professionellt sätt.

Restaurangen på Kråks serverar A la Carté ifrån kl 17-22 Ons, Fre och Lör med en inriktning till fler dagar i veckan. Pubmeny och bar fram till kl 02. Kråks värdshus utgörs av en Herrgårdsbyggnad från 1700-talet och har en välkänd Restaurang och bar som slog upp sina dörrar första gången 1951. Vi är kända för vår speciella miljö där restaurangdelen är belägen i ett källarvalv med en unik arkitektur samt en flygel i 1700-tals miljö. Restaurangen har en stor uteservering belägen i parkmiljö som är öppen sommartid.

Vi söker dig som

  • Är serviceinriktad
  • Vill ha ett utökat ansvar på arbetsplatsen
  • Är en lagspelare
  • Vill jobba i en fartfylld miljö
  • Är ansvarstagande och självgående
  • Önskar sig ett socialt yrke
  • Brinner för mat och dryck


Välkommen med din ansökan till jobb@kraks.se