Minnesstund

En minnesstund i vacker miljö

Minnesstunden är en viktig avslutning på avskedsceremonin. Det blir en stund att minnas, samtala med varandra och en plats att kramas lite extra. En stund att dela fina minnen. Hos oss på Kråks finner ni en avkopplande miljö med vacker natur i omgivningen. Vi hjälper er med alla förberedelser och anpassar minnesstunden efter era önskemål och behov. Hör av er till oss på Kråks för mer info, så kan vi gå igenom vilka möjligheter det finns hos oss och hur vi kan göra er minnesstund så fin som möjligt.

Vi är med er under hela vägen

Vi förstår att detta kan vara en tung dag och att det är mycket att tänka på. Därför hjälper vi er mer än gärna med allt längs vägen. Vi är med från planering av dagen och sedan under själva minnesstunden, och erbjuder hög service av allt ni önskar för att underlätta så mycket som möjligt. Vår förhoppning är att det för er blir en fin och avkopplande minnesstund i en vacker miljö. Hör av er till oss inför denna dag så skräddarsyr vi allt utifrån era önskemål och behov. Välkomna hit till oss på Kråks.

Vällagad mat av hög kvalitet

Om det önskas kan ni njuta av en måltid mat hos oss. Vi erbjuder allt från lättare förtäring, buffé, dukat bord eller fika. I köket arbetar vi hårt för att leverera hög kvalitet och använder därför alltid bra råvaror som vi helst ser är producerade i närheten. Hos oss får ni välja mellan kreativa smakkombinationer eller klassiska rätter, men vi lovar att allt är lagat med kärlek och omtanke. Har ni några specifika önskemål när det kommer till maten försöker vi självklart att tillgodose era behov, så att denna dag blir så som ni tänkt er.

Hör av er till oss

Kontakta oss inför er minnesstund, så hjälper vi er med alltifrån planering, genomförande, mat och servering. Hos oss hittar ni en avkopplad miljö med vackra omgivningar, en plats att andas ut och en plats att minnas på. Välkomna till oss på Kråks.

Galleri